donderdag 27 juni 2013

Lange tijd niet gezien... - Long time no seeing...

Het is weer een tijd geleden.... Maar ik leef nog! Ik heb het heel erg druk gehad met mijn opleiding maar gelukkig is het bijna vakantie...
Daarna wilde ik iets schrijven en ben ik ziek geworden heel vervelend!  Dus bij deze een lange post want ik heb veel om te laten zien!

Zoals deze puzzel bal
Het patroon vond ik hier. Het is een Engelstalig patroon maar het is heel makkelijk te volgen en ook een heel erg leuk patroon om te maken. Ik ben namelijk al weer bezig om een tweede te maken in roze/paars/wit. Deze worden voor het poekie project.

Ook ben ik bezig met het maken van knittens voor de dierenbescherming. Deze knittens zullen verkocht worden en zo aandacht vragen voor de vele zwerfkittens en katten die de dierenbescherming jaarlijks opvangt.
Voor meer informatie kijk dan hier

Ook heb ik voor het eerst een tutteldoekje gemaakt
Ik ben nog niet helemaal tevreden over het gezichtje, maar dat gaat wel goed komen met oefening...
 
 
It has been a while, but I'm still alive! I've been busy with university but it is almost vacation so I can do some more! And when I wanted to write a post I got ill, how anoying... So this will be a longer post because I want to show off some stuff.. Like the puzel ball which will go to Poekie. But also the knittens which are made to ask attention for animal health organisation for the amount of street cats they catch and take care off...
Also I made my first lovey cloth... I'm not happy with the face yet but that will come when I make more ;)

2 opmerkingen:

 1. Fijn om te lezen dat je aan het haken bent voor het goede doel... en dus ook voor Poekie! Super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Poekie,
   Ik haak en brei eigenlijk alleen voor het goede doel,,, Al ben ik nu wel bezig met een omslag doek voor mezelf, maar die schiet nog niet zo op ;). Zijn de puzzelballen en de tutteldoekjes goed geschikt voor de jongste? Want dan maak ik die ook een hoop :)
   Groetjes Inge

   Verwijderen